Trends Style

Tentoonstelling 'In love with beauty' voor het goede doel

11/04/16 om 16:37 - Bijgewerkt om 16:37

Nog tot 17 april kan je bij Lions Club Zwevegem de tentoonstelling 'In love with beauty' bezoeken in het kader van Art Transfo 2016. Op 17 april worden de kunstwerken geveild, de helft van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Tentoonstelling 'In love with beauty' voor het goede doel

Craving Miracles van kunstenaar Richard Hart © Art Transfo

Curator Klaus Verscheure over de tentoonstelling : 'Het gaat om een tentoonstelling met schoonheid als eigenzinnige troef. Ik ben blij dat ik 34 kunstenaars over de streep heb kunnen halen en niet van de minste: Kelly Schacht, Helmut Stallaerts, Michaël Aerts, Richard Hart (SA), Renato Nicolodi, Mehdi-Georges Lahlou (FR). Voor wie wil weten wat hedendaagse kunst in Vlaanderen betekent, zal 'In Love with Beauty' een heel aangename kennismaking zijn en voor de kenners een feest.'

Op zondag 17 april, op de laatste dag van de tentoonstelling, zal Sotheby's de werken veilen vanaf 15u. Registratie voor de kunstveiling kan hier. De helft van de opbrengst van deze veiling gaat naar het goede doel. De leden van Lions Club Zwevegem hebben ervoor gekozen om twee goede doelen te steunen: fonds oncologie AZ Groeninge en vzw School & Ziek Zijn.

TrendsInformation Services

Onze partners