Trends Style

Noshirt lanceert onzichtbare onderlijfjes in Vlaanderen

01/12/15 om 09:40 - Bijgewerkt om 12:03

Noshirt, een Nederlands ondermodemerk voor mannen, heeft nu ook een webshop in Vlaanderen. Het bedrijf werd in 2009 opgericht door de Nederlanders Jan Willem Onderwater en Martijn Licht en kende al snel succes met hun onzichtbare onderlijfjes.

Noshirt lanceert onzichtbare onderlijfjes in Vlaanderen

Noshirt is een ondershirt; een niet zichtbaar onderhemdje met een perfecte pasvorm én een langere achterkant. Verkrijgbaar in 2 types V-hals en beschikbaar in 2 diktes. Het Supima katoen voor de shirts wordt in de VS gekweekt en valt onder de strengste kwaliteitseisen: geen onnodige vervuiling en geen onnodig gebruik van water dus.

Noshirt lanceert onzichtbare onderlijfjes in Vlaanderen

Op zes jaar tijd vanuit een goed idee een succesvol bedrijf maken, het is niet aan iedereen gegeven. Na een uitgebreide testfase van meer dan een jaar waren de ondernemers Jan Willem Onderwater en Martijn Licht zeker dat hun noshirt was zoals het moest zijn: functioneel, comfortabel, warm in de winter, koel in de zomer én niet zichtbaar onder een overhemd.

Klanten mogen hun noshirt 30 dagen testen. Tijdens deze periode mag het ondershirt worden gedragen, gewassen, gedroogd... én opnieuw gedragen. Indien niet tevreden, mag deze kostenloos worden teruggestuurd.

TrendsInformation Services

Onze partners