Trends Style

Jonge Belgische designers te ontdekken in Brussel

09/07/15 om 11:41 - Bijgewerkt om 11:56

De winnaars van de MAD SURPRIZE! 2015- Young Belgian Design Awards zijn bekend. De Graphic Design Award ging naar Benjamin Sporken, de Textile Design Award krijgt een plaatsje bij Marie Jambers en het duo Luis Bellenger/Pauline Capdo sleepte de Furniture Design Award in de wacht. In het Dexia Art Center is nog tot 18 juli een tentoonstelling van de winnende designers te zien.

MAD SURPRIZE! zet alle creativiteit en vakkennis van de nieuwe generatie Belgische designers in the spotlights. Dit jaar vielen Luis Ballenger/ Pauline Capdo (Furniture Design Award), Marie Jambers (Textile Design Award) en Benjamin Sporken (Graphic Design Award) in de prijzen.

Alexandra Lambert, directrice van MAD Brussels: "Met MAD SURPRIZE! helpt MAD Brussels de Belgische kweekvijver aan talent te ondersteunen. Deze prijs geeft de designers geloofwaardigheid en zichtbaarheid. En met de tentoonstelling krijgt het grote publiek de kans om deze nieuwe talenten te ontdekken.

De ontwerpen van de laureaten en van de andere designers die deelnamen, worden tentoongesteld in het Dexia Art Center in Brussel. Voor de publieksprijs kunnen de bezoekers hun stem uitbrengen op hun favoriete ontwerp.

Nog tot 18 juli, van woensdag tot zaterdag tussen 11 en 18h.

TrendsInformation Services

Onze partners