Trends Style

Expositie 'Elements' in Antwerpen

03/08/15 om 13:27 - Bijgewerkt op 05/08/15 om 13:10

Met de expo 'Elements' is fotograaf Jonas Leriche toe aan zijn eerste solotentoonstelling in Antwerpen. Zijn kleurrijke werken vertolken de vraag: wat is er nog echt in onze maatschappij?

Expositie 'Elements' in Antwerpen

De clash tussen artificieel en authentiek zoekt Jonas Leriche bewust op. Als fotograaf wil hij de verbondenheid met de natuur terugvinden en gaat hij vooral op zoek naar alles wat puur is. Kleuren, geuren en natuurlijke vormen doen hem wegdromen naar een rijk en fantasierijk universum.

Leriche maakte al portfolio-shoots voor alle grote Belgische modellenbureaus zoals o.a. Dominique Models, Models Office en het internationale Elite Models. En in het verleden nam hij onder andere deel aan de wedstrijd 'Food is Fashion' van Weekend Knack en was als finalist een van de deelnemers aan de gelijknamige expositie in Brussel.

'Elements' van Jonas Leriche is nog tot 9 augustus te zien in de galerij Quest for Art, Arsenaalstraat 5, Antwerpen. Daarna kunnen geïnteresseerden een mailtje sturen naar jonas@leriche.be om de expo nog op afspraak te bezoeken.

Meer info op de website van Leriche.

Lees meer over:

TrendsInformation Services

Onze partners