Trends Style

Een reuzepaasei voor chocoladeliefhebbers

23/03/16 om 17:00 - Bijgewerkt op 24/03/16 om 08:29

Chocoladehuis Godiva ontwierp een reuzepaasei van liefst 14 kilo. Voor wie chocoholic of milk chocolate girl als middle name heeft. Vanaf 28 april kan je online kans maken om zo'n reuzepaasei te winnen !

Een reuzepaasei voor chocoladeliefhebbers

Het Atelier reuzepaasei van Godiva. © GF

Chocolademaker Godiva koos wel een zeer opmerkelijke limited edition-lijn dit jaar om in de etalage te zetten naar aanleiding van Pasen. Hun chef chocolatier, Jean Apostolou, ontwierp een Atelier Reuzepaasei. En het voorvoegsel reuze mag hier letterlijk genomen worden: 66 cm groot en 14 kilogram.

De creatie van Apostolou is geïnspireerd op een ander exportproduct van België: Belgische kant. Tijdens een decoratieproces van vier uur worden de Atelierpaaseieren aan de ene kant subtiel versierd met fijn chocolademaaswerk in witte, melk- en fondantchocolade. Elk laagje wordt met vaste hand aangebracht met een spuitzak. De andere kant wordt bespoten met melkchocolade. De twee helften worden dan aan elkaar bevestigd met Godiva's fondantcarrés. Er werden tien reuzepaaseieren ontworpen, die al te bewonderen waren in de Londense winkels van multimerkenketens Harrods en Selfridges.

Op 28 april kan je op deze site van Trends Style deelnemen aan onze wedstrijd en kans maken op zo'n reuzepaasei van 14 kilo.

TrendsInformation Services

Onze partners