Cruise voor gastronomen

Jean Marc Poylo, een redder uit Le Havre, en zakenman Gilbert Trigano, bedachten in 1988 het concept van de Club Med cruises. Voor komende zomer is er de formule gastronomisch genieten onder de vleugels van Pascal Devalkeneer.

Sterrenchef Pascal Devalkeneer licht de Belgische keuken toe in zijn restaurant, Le Chalet de la Forêt, dat deel uitmaakt van de Relais et Châteaux. Zijn motto: “Constant zowel de seizoenen als de tijdsgeest volgen, met respect voor de ingrediënten.” Samen met sommelier Eric Boschman nodigt hij u uit aan boord van de Club Med 2 voor een cruise langs de Griekse cycladen van 11 tot en met 18 juli 2015. Dit nieuwe concept is een kans voor elke fijnproever, met als hoogtepunt de kookworkshops door Devalkeneer. Om deel te nemen aan deze luxecruise op de Club Med 2 kan u contact opnemen met een Club Med-reisagentschap in uw buurt.

Sommelier Eric Boschman (links) en sterrenchef Pascal Devalkeneer (rechts).
Sommelier Eric Boschman (links) en sterrenchef Pascal Devalkeneer (rechts).

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content