Trends Style

Er zijn nog zekerheden

Er zijn nog zekerheden

Precisie en schokbestendigheid zijn kwaliteiten die heel wat horlogemerken claimen, maar bij Certina maken ze deel uit van zijn sportieve DNA. Trends Style sprak met Adrian Bosshard, de grote baas van het merk en een ex-motorcrosser, hij kent Roger De Coster en Harry en Stefan Everts. "Sport is bij ons veel meer dan een slogan."

 

Het blauw van water

Het blauw van water

Belgisch modelabel Terre Bleue koos in 2002 zeer bewust voor die naam. Hij verwijst naar onze blauwe planeet, de aarde - blauw van het water. Voor CEO Dirk Perquy was het dan ook evident om te doneren aan Ondernemers voor Ondernemers, die via ngo's waterprogramma's in onder andere Burundi en Congo steunen.


Audi presenteert de RS 3

Audi presenteert de RS 3

Audi lanceert het meest dynamische model van de A3-modelreeks, de Audi RS 3 Berline.


Komono lanceert Opticals

Komono lanceert Opticals

In de herfst lanceert Komono een collectie monturen, exclusief verkrijgbaar bij een geselecteerd aantal optiekers wereldwijd.

Rimowa goes red

Rimowa goes red

Het merk presenteert de lichtste en meest kleurrijkekofferserie ooit.

Givenchy opent Monegaskische spa

Givenchy opent Monegaskische spa

La Maison Givenchy zal haar eerste Monegaskische spa presenteren in het prestigieuze Hotel Métropole Monte-Carlo eind februari 2017.Een pirouette van contentement

Een pirouette van contentement

Het modemerk Caroline Biss is al meer dan vijftig jaar een vaste waarde in het Belgische modelandschap. Trends Style sprak met Ann-Christine Bouckaert, zaakvoerster en creatief directeur van Caroline biss. "Wat ons het meest inspireert? De wensen van onze klanten!"


Het elegantieconcours van Zoete

Het elegantieconcours van Zoete

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober 2016 is op het Zoute Concours in Knokke-Heist een selectie van 50 uitzonderlijke klassieke auto's te bewonderen.