Zo vlot mogelijk door de luchthaven

Veel zakenreizigers ergeren zich blauw aan de heisa die een doortocht door de luchthaven meebrengt. Als u een beetje vooruitdenkt, bespaart u zichzelf een hoop tijd en energie.

Wees slim bij het inchecken. Neem geen bagage mee die u moet inchecken. Het kost vaak extra geld en u verliest veel tijd bij aankomst. Als u op uw bestemming naar een hotel gaat, hoeft u geen shampoo, zeep, handcrème en dergelijke mee te nemen. Neem op de terugweg geen ingepakte cadeautjes mee, want die moet u misschien weer uitpakken bij een controlepunt.

Organiseer uzelf op voorhand. Wanneer u aanschuift voor een veiligheidscheck, houdt u horloge, portefeuille en gsm in een handtas. Stop toiletartikelen in een apart zakje naast uw laptop, zodat u niet overal hoeft te graaien naar uw spullen.

Kleed u eenvoudig. Steek uw broekriem in de handbagage en draag geen sieraden. Zelfs een bh met beugels kan de metaaldetector activeren. Trek geen hoge laarzen aan, maar platte schoenen die makkelijk aan en uit gaan. Doe wel sokken aan.

Bron: Inc.com

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content