Wat is de beste locatie voor mijn pand?

09/01/12 om 10:12 - Bijgewerkt om 10:12

Bron: Trends

Het kiezen van een locatie voor uw bedrijf is erg belangrijk en hangt van veel dingen af. Waar kunt u zich best vestigen en waar moet u op letten?

Bereikbaarheid. Zorg dat uw doelgroep u weet te bereiken. Als u een studentenuitzendbureau begint, kunt u het pand vlak bij de universiteit gaan zoeken. Maar een bouwbedrijf moet juist dicht bij de uitvalswegen zitten. Let op details. U kunt dicht bij een snelweg zitten, maar als het daar iedere dag uren vaststaat, hebt u weinig aan de bereikbaarheid. En hoe zit het met parkeermogelijkheden?

Imago. Laat u niet te snel verleiden door de meest fantastische ruimtes als ze niet functioneel zijn voor uw activiteit. Ook iedere stad of regio heeft zijn eigen imago, wilt u daarbij horen? U kunt ervoor kiezen om in een bedrijfsgebouw te gaan zitten, maar dan krijgt u te maken met andere huurders in het pand. Zij bepalen mede uw imago.

Omgeving. Welke voorzieningen hebt u nodig in de buurt? Welke telecomvoorzieningen zijn er? Hoe is de arbeidsmarkt in de buurt waar u zit? Goed personeel is moeilijk te vinden, zorg dus dat er in de regio specialisten zitten die u nodig hebt.

Bron: Mkbservicedesk.nl

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang elke middag een update van het belangrijkste economische nieuws in uw mailbox!

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info