Topslager Hendrik Dierendonck: 'Mensen zien vaak alleen de euforie, niet de tranen in de auto'

13/06/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 15/06/18 om 19:18
Uit Trends van 14/06/18

De middelen heeft hij nog niet, maar slager Hendrik Dierendonck smeedt volop plannen om een eigen slachthuis te openen. Een sterrenrestaurant, een vleesatelier en eigen winkels heeft hij al. "Misschien komt mijn ambitie wel voort uit een minderwaardigheidscomplex."

Slager Hendrik Dierendonck (43) heeft ambitie, en hij is niet van plan die onder stoelen of banken te steken. Hij zegt het meer dan eens, de ene keer al stelliger dan de andere. De aanleiding om dat een eerste keer te zeggen, is een kort stukje in het radionieuws, over de doorlichting van slachthuizen. Er blijken nogal wat verbeterpunten te zijn. "Ik ben al even aan het onderzoeken of we in de toekomst ook zelf kunnen slachten", vertelt hij. "Ik heb plannen laten maken, maar we pakken het stap voor stap aan. Momenteel is het nog niet rendabel, omdat we eerst een bepaald volume moeten halen. Ook de financiële middelen zijn er nog niet."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Trends-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Trends

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners