Stel Out of office een dag te vroeg in

Belooft uw laatste dag voor uw vakantie een werkdag aan een te hels tempo te worden? Snel de laatste taken afwerken, uw collega’s briefen over lopende projecten en ervoor zorgen dat elke mail in uw inbox nog een goed antwoord krijgt? Red uzelf met een knap getimede out of office reply.

Bron: The Boston School

Een out of office reply is niet alleen goed om iedereen die u mailt te laten weten dat u tijdelijk niet bereikbaar bent, ook kan het een middel zijn om wat druk van de ketel te halen tijdens uw laatste werkdag.

Stel uw out of office in op uw voorlaatste dag. Waardoor u tijdens uw laatste dag geen rekening meer moet houden met nieuwe vragen, input of extra werk. Meteen krijgt u tijd vrij alle lopende zaken af te handelen. Omdat u natuurlijk nog steeds zicht hebt op uw mails, belet niets u sommige mailers toch nog verder te helpen.

Beste reply

Het volgens The Boston School populairste voorbeeld van goede out of office:

Dank u voor uw email. Ik ben niet op kantoor tussen maandag 18 juni en donderdag 17 juli. Ik ben ook niet in staat te antwoorden op uw mail.

Ik bekijk uw bericht graag wanneer ik terug ben. Wordt u graag onmiddellijk verder geholpen, dan mag u contact opnemen met (Naam, telefoonnummer en e-mail).

Bedankt voor uw begrip,

Beste groeten,

(Uw naam)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content