Starter Eleos helpt kater de wereld uit

14/11/14 om 15:05 - Bijgewerkt om 15:05

Iedereen heeft wel een middeltje om een kater te lijf te gaan, zoals een liter water drinken voor het slapengaan, een Engels ontbijt of gewoon doorslapen tot de hoofdpijn weg is. Starter Eleos lanceert zijn eigen product in de strijd tegen de kater.

Starter Eleos helpt kater de wereld uit

© TR

Rehydra+ beweert dat het de juiste mix van suikers, zouten en smaakstoffen bevat om een doeltreffende katerremedie te zijn. "Have fun without regret the morning after", luidt de slogan op de verpakking.

"Alleen water drinken, is niet genoeg", zegt Stefan Vanmeirhaeghe, de oprichter van Eleos, dat met Rehydra+ zijn eerste product ontwikkelde. "Na een alcoholconsumptie verliest het lichaam door dehydratatie ook heel wat zout en suikers. Rehydra+ bevat de exacte verhoudingen om de kater zo efficiënt mogelijk te neutraliseren."

Eleos verkoopt het product enkel online, niet via de apotheken. "Dat bespaart ons veel tijd en geld," zegt Vanmeirhaeghe. "De globalisering schept bovendien aanzienlijke groeimogelijkheden." In de studentenstad Leuven, waar Vanmeirhaeghe de testversie van Rehydra heeft uitgeprobeerd, kwam de verkoop niet meteen van de grond: studenten slapen liever door of ze proberen alternatieve middelen. Bij werkende mensen slaat het middel wél aan.

27 KCAL

bevat een zakje van 10 gram Rehydra+, dat de katerlijder moet oplossen in een halve liter water. Dat is vijf keer minder dan een klassieke sportdrank.

Simon Van Dorpe

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang elke middag een update van het belangrijkste economische nieuws in uw mailbox!

Trends Information Services

Onze partners