Hoe werken we in 2025?

09/01/12 om 14:58 - Bijgewerkt om 14:58

Bron: Trends

Vorige week maakte u al kennis met vijf innovaties die onze manier van werken de komende jaren zullen veranderen. Inc.com kijkt nog verder en voorspelt enkele technologische trends voor 2025.

Augmented reality is overal. Toegevoegde realiteit bestaat al, maar zal tegen 2025 zijn geïntegreerd in elke shopervaring. Als u naar een kledingwinkel gaat, kunt u in de spiegel zien hoe een nieuw hemd u staat zonder u om te kleden.

Digitale assistenten denken met u mee. Eigenaars van de iPhone 4S kennen de digitale assistent Siri al, maar in 2025 zal zo'n assistent u helpen met uw agenda, mails en foto- en documentenbeheer. Bovendien heeft de digitale assistent een holistische kijk. Omdat hij weet waar u moet zijn en waarom, presenteert hij de documenten die u nodig hebt. Hij kent uw korte- en langetermijndoelstellingen en past uw agenda daaraan aan. De assistent zit in elk gadget, in uw auto en op kantoor.

Oprolbare tablets. Tablets worden zo dun en licht dat u ze kunt oprollen zoals een stuk plastic. Voor een snelle mailsessie zou u een klein stukje moeten uitrollen, voor kantoorwerk is een groter stuk nodig. Ze zouden ook veel minder energie verbruiken.

Alles wordt meteen vertaald. Als u spreekt, zal een computergestuurd vertaalsysteem uw woorden meteen omzetten naar de gewenste taal. Op die manier kunnen vooral kleine bedrijven zich op veel grotere schaal profileren.

Lees meer over:

Onze partners