Guardsquare: 'Ons jaardoel is voor 5,5 miljoen boekingen halen'

17/03/17 om 18:04 - Bijgewerkt op 17/08/17 om 16:19

Toen de computerwetenschappers Heidi Rakels en Eric Lafortune hun software om mobiele apps te beveiligen klaar hadden, richtten ze in 2014 GuardSquare op om hun product te verkopen op het internet. Lees hier het dagboek van Guardsquare.

27/07/2017: Guardsquare bezoekt de juiste beurzen

Het Leuvense Guardsquare, dat mobiele apps beveiligt, stelt steeds scherpere doelen. "Die doelstelling ziet er altijd redelijk onbereikbaar uit, maar er is nu een half jaar voorbij en we hebben ze weer gehaald", zegt medeoprichter en CEO Heidi Rakels. "Ons doel was deze keer 2 miljoen euro boekingen (uitgeschreven facturen). Ons jaardoel is voor 5,5 miljoen boekingen halen - de tweede jaarhelft is altijd beter dan de eerste. Als dat lukt, gaan we met het hele bedrijf naar New York. Guardsquare brainstormt geregeld over nieuwe ideetjes om zijn doel dichterbij te brengen. Wat volgens Rakels ook moet helpen is een vaste gast worden op de Money 20/20-beurzen voor financiële dienstverleners. "Ik ben naar de Money 20/20-beurs in Kopenhagen geweest, en die beurs vindt ook plaats in Singapore, Las Vegas en Amsterdam. In Kopenhagen bleek dat er veel technische mensen naar de beurs komen. Net dat publiek zijn onze klanten."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Trends-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Trends

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang elke middag een update van het belangrijkste economische nieuws in uw mailbox!

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info