Drie tips voor cadeautjes op kantoor

20/12/11 om 10:47 - Bijgewerkt om 10:47

Bron: Trends

Een poster van The Jackson 5 voor Christophe, pralines voor Muriel of een bongobon voor Benny? Tijdens de feestdagen gebeurt het weleens dat collega's elkaar een kleine attentie geven. Hoe doe je dat? Het cadeau hangt af van de situatie maar welke die ook is, je kunt er toch het best maar beter even over nadenken. Enkele tips:

- Tenzij het de bedoeling is om elkaar een grappig cadeautje te geven, koop je voor alle zekerheid het beste iets dat de persoon die het geschenk krijgt zal waarderen. Het is geen goed idee om een collega voor schut te zetten.
- Hou rekening met het bedrag dat is afgesproken. Je loopt het gevaar dat je collega's zich ongemakkelijk gaan voelen als er een cadeau wordt gegeven dat duurder is dan afgesproken.
- Als je weet voor welke collega je geschenk is bestemd, hou dan rekening met zijn interesses. Voor een cinefiel kun je dan een cadeaubon kopen om naar de bioscoop te gaan. Als je niet weet wie het cadeautje krijgt, koop je beter een bon in een winkel waar de meeste mensen iets naar hun gading vinden en niet in een speciaalzaak.

Bron: kellyservices.ca

Onze partners