Het beste advies van Serge Fautré (AG Real Estate)

Serge Fautré, de topman van AG Real Estate, getuigt dat hij zelf heeft mogen werken onder enkele excellente patrons. Maar zijn beste zakenadvies, Serge Fautré heeft het liever over een ‘gezamenlijke les’, kreeg hij van een klant.

U kunt zich abonneren of uitschrijven op de nieuwsbrief door hierboven te klikken op de tab ‘registreren’ of ‘registratie wijzigen’.

“Ik werkte voor JP Morgan en een van mijn belangrijkste cliënten was Eric Boyer de la Giroday. We spreken dan over de periode van de Bank Brussel Lambert (BBL), later is Eric nog opgeklommen tot hoofd van de bankactiviteiten van de ING Group. Maar in die tijd leidde hij voor BBL alle marktactiviteiten in België. Op de primaire obligatiemarkt werkten onze banken samen. Wat ik toen enorm heb gewaardeerd, is dat die werkrelatie gebaseerd was op absoluut wederzijds vertrouwen. Natuurlijk zijn er onderhandelingen en discussies over prijzen, voorwaarden enzovoort, maar een echte en hechte klantrelatie gebaseerd op dialoog en vertrouwen staat daarboven. Met die ingrediënten wordt het werk menselijker en het bevordert een langetermijnvisie. Die les die ik samen met Eric Boyer en zijn naaste medewerkers heb ervaren, probeer ik nu ook altijd toe te passen in de vastgoedsector. Het is een van de redenen waarom ik niet te al veel belang hecht aan prijsoffertes, maar juist ook het menselijke aspect probeer te waarderen.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content