Actuele Thema's »

Federal Reserve weet niet hoe ze de VS-economie kan helpen

donderdag 20 september 2012 om 03u29

De Amerikaanse centrale bank zit met een probleem: ze heeft absoluut geen idee wat er gedaan moet worden om de VS-economie uit het slop te krijgen.

© Reuters

Dat zegt een van de directeurs van de Federal Reserve, Richard Fisher.

"De waarheid is dat niemand binnen de centrale bank weet wat de economie belemmert", aldus Fisher in New York. "Niemand weet wat zal werken om de economie weer op het goede spoor te krijgen."

Fisher meent wel dat de zaak in beweging moet komen als de Fed verder liquiditeiten in de markt blijft injecteren. (Belga/TV)

Trends-nieuws in je facebook nieuwsfeed

Meer over: ,

 

Reacties

Flipke63 | 21 september 2012

@Corse. Ach .. Als het socialisme echt zou bestaan..ja dan zouden we er eens naar kunnen kijken he ! ...Wat jij steeds doet is de ideologie van het socialisme vergelijken met de werkelijkheid van het kapitalisme . Dat is intelectueel oneerlijk !. Het kapitalisme heeft zijn tekorten ; er zitten structurele problemen en uitwassen in .Helemaal akkoord ! Maar dat gezegd zijnde . Kijk naar alle pogingen van een socialistische staat ; Beantwoorden deze implementaties aan de visie van Einstein ? Weet de gemiddelde Chinees zich beschermd door een staat ? Is DE interesse van de Chineze partijbonzen het geluk van zijn burgers? Wordt de gemiddelde Cubaan automatisch goed van alles voorzien door zijn sociaal voelende omgeving ? Is Noord Korea een koploper als het gaat om persoonlijke verwezelijking ? Zou Einstein er zelfs wel iets mogen zeggen ; zou hij er zelfs maar blijven wonen ? Zijn de burgers daar allemaal gelijk ? Is er daar respect voor mensenrechten ?. Nergens werkt het zoals in jouw boekje ! Waarom niet ? Omdat mensen mensen zijn en eerst aan zichzelf denken ..zelfs Einstein geeft toe dat we daarmee geboren zijn . Onze beste garantie is democratie , vrije meningsuiting en beperkte verdeling van productiemiddelen . Wat dat betreft denk ik dat Belgie heel dicht tegen die doelstellingen aanzit . Al het andere ...zowel het extreem kapitalisme als het door jouw zo geprezen communisme is net het tegenovergestelde van wat je steeds propageert .

Ongepast?

Black Water | 21 september 2012

@LG ; bedankt om nog eens aan te geven dat de FED een PRIVEkartel is waarin met name 14 rijkste bankiersfamilies zetelen ; N.M. Rothschild in Londen, Rothschild Bank in Berlijn, Warburg Bank in Hamburg, Warburg Bank in Amsterdam, Lehman Brothers in New York, Lazard in Parijs, Kuhn Loeb Bank in New York, Israel Moses Seif Bank in Italië, Goldman Sachs in New York en JP Morgan Chase Bank in New York. , Daarbuiten hebbenWilliam Rockefeller, Paul Warburg, Jacob Schiff en James Stillman als persoon zelf een groot aandeel in de Fed ..... Alles vertekt vanuit ".De Four Horsemen of Banking " (Bank van America, JP Morgan Chase, Citigroup en Wells Fargo) bezitten de Four Horsemen of Oil (Exxon Mobil, Royal Dutch/Shell, BP en Chevron Texaco); samen met Deutsche Bank, BNP, Barclays en andere Europese oud-geldgiganten....... Maar hun monopolie over de wereldeconomie stopt niet aan de rand van de olievelden...........R.I.P

Ongepast?

hellraiser | 20 september 2012

Game over, you've lost !

Ongepast?

Corse | 20 september 2012

http://www.sonyclassics.com/insidejob/

Ongepast?

Corse | 20 september 2012

Wall Street financial analyst Michael Hudson: http://rt.com/programs/spotlight/financial-woes-economic-forum/

Ongepast?

 

Reageer

 

Whitepapers

  • Erven en schenken: de beste technieken
  • Portret van Frank Philipsen, de topman van de BBI
  • De sterkste bedrijven van Vlaams-Brabant
Abonneer nu