Mobistar lanceert 4G-test in dertig steden

25/11/13 om 11:28 - Bijgewerkt om 11:28

Bron: Trends

(Belga) Telecomoperator Mobistar heeft vandaag zijn 4G-aanbod gelanceerd. In een eerste fase kunnen klanten in dertig steden en gemeenten de technologie gratis uittesten, zo meldt het bedrijf vandaag.

De Mobistar-klanten met een abonnement met mobiele data (Dolfijn of Panter) of met een Internet Everywhere-formule krijgen bovenop hun abonnement extra 4G-surfvolume. Ze kunnen, mits ze over een 4G-compatibele smartphone of tabletcomputer beschikken, de technologie gratis uitproberen tot aan de commerciële lancering van het 4G-aanbod. Die lancering is begin volgend jaar gepland. Mobistar zal dan ook minstens veertig steden en gemeenten toevoegen aan zijn 4G-netwerk. Volgens de telecomoperator blijkt uit tests dat "de klantenervaring op het 4G-netwerk gelijkwaardig is aan die op een vaste breedbandverbinding thuis". De telecomoperatoren Proximus en Base bieden al langer een 4G-netwerk aan. Midden november bereikte Proximus naar eigen zeggen meer dan 200 steden en gemeenten; bij Base waren dat er 76. (Belga)

Nieuwsbrief

Ontvang elke middag een update van het belangrijkste economische nieuws in uw mailbox!

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info