Wie wordt de 32ste Trends Manager van het Jaar?

21/10/16 om 14:42 - Bijgewerkt op 21/11/16 om 16:12

Trends bekroont op dinsdag 10 januari 2017 voor de 32ste keer de Manager van het Jaar, de meest prestigieuze individuele onderscheiding voor een bedrijfsleider in ons land. De laureaat van deze editie wordt de opvolger van Chris Van Doorslaer, de CEO van het Turnhoutse speelkaartenconcern Cartamundi.

Wie wordt de 32ste Trends Manager van het Jaar?

© belga

De 10 genomineerden voor de Manager van het Jaar, een initiatief van Trends in samenwerking met Kanaal Z en de managementassociatie Lead-In, werden en worden voorgesteld in Trends en op www.trends.be.

Die tien finalisten voor de editie 2016 zijn geselecteerd door een jury van oud-winnaars, captains of industry, onafhankelijke topspecialisten en redacteurs van Trends, onder leiding van juryvoorzitter Luc Vandewalle. De finalisten hebben zich op een positieve en relevante manier onderscheiden. Zij hebben meer bepaald gezorgd voor duurzame en opmerkelijke resultaten en namen uitmuntende managementbeslissingen die vernieuwing en groei stimuleerden.

Als lezer van Trends hebt u ook dit jaar een belangrijke inbreng in deze verkiezing. Van maandag 21 november tot en met vrijdag 2 december kunt u online stemmen op uw favoriete genomineerden. De jury kiest vervolgens de winnaar uit de vijf kandidaten met de meeste voorkeurstemmen.

Hieronder leest u het portret van de tien genomineerden:

Onze partners