Peter De Keyzer verlaat BNP Paribas Fortis

26/05/16 om 16:21 - Bijgewerkt om 17:36

Peter De Keyzer stapt op als hoofdeconoom bij de bank BNP Paribas Fortis.

Peter De Keyzer verlaat BNP Paribas Fortis

© DT

Peter De Keyzer, hoofdeconoom van BNP Paribas Fortis, verlaat de bank op 1 september 2016, en start samen met de Antwerpenaar Olivier Van Horenbeeck het public-affairsbedrijf growth-inc op. Dat meldt de bank in een persbericht.

Peter De Keyzer ruilde het beurshuis Petercam begin april 2011 in voor een baan als hoofdeconoom bij BNP Paribas Fortis. Hij volgde er Freddy Van den Spiegel op.

Peter De Keyzer was, voor hij in 2009 hoofdeconoom werd bij Petercam, investeringsadviseur bij ABN AMRO Belgium. Hij was eerder ook aan de slag bij KBC Asset Management.

"Als economist, spreker en auteur werden zijn bijdragen steeds bijzonder gewaardeerd, zowel binnen de bank als tijdens publieke debatten. Het management heeft Peter gevraagd om de bank in de toekomst te begeleiden in bepaalde acties waar zijn autoriteit en erkenning een duidelijke toegevoegde waarde hebben", luidt het bij BNP Paribas Fortis.

Zijn opvolger wordt binnenkort bekendgemaakt.

(BO)

Nieuwsbrief

Ontvang elke middag een update van het belangrijkste economische nieuws in uw mailbox!

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info