Mobistar-CEO Benoit Scheen naar France Télécom-Orange

28/07/11 om 07:11 - Bijgewerkt om 07:11

Bron: Trends

Telecombedrijf Mobistar moet op zoek naar een nieuwe CEO.

Mobistar-CEO Benoit Scheen naar France Télécom-Orange

© Belga

Benoit Scheen, de CEO van Mobistar, gaat vanaf 1 september aan de slag als Executive Vice President of Europa bij France Télécom-Orange, de groep waartoe Mobistar behoort. Dat meldt Mobistar.

Scheen begon zijn loopbaan bij het telecombedrijf in november 2005 als Chief Commercial Officer en lid van het directiecomité. Op 1 januari 2008 werd hij de eerste Belgische ceo van de Bel20'er. Hij blijft die functie uitoefenen tot 1 september.

Mobistar zegt vereerd te zijn met de toetreding van Scheen als eerste Belg tot het uitvoerend comité van France Télécom-orange. Hij blijft zetelen in de raad van bestuur van Mobistar en zal in zijn nieuwe functie een belangrijke rol spelen in de strategische beslissingen die Mobistar in de komende jaren zal nemen, klinkt het in een persbericht.

Het renumeratiecomité zal zich in de komende weken buigen over de benoeming van een nieuwe CEO voor Mobistar. Vanaf september en in afwachting van een beslissing zal Werner De Laet, de huidige financiële directeur, optreden als waarnemend CEO. (Belga/KVDA)

Lees meer over:

Onze partners