Kies de Manager van het Jaar

Kies de Manager van het Jaar

Wie wordt op woensdag 12 januari 2011 de opvolger van Bert De Graeve als Manager van het Jaar 2010? Breng hier uw stem uit.


Genomineerde 6: CEO van bpost Johnny Thijs

Genomineerde 6: CEO van bpost Johnny Thijs

Toen Johnny Thijs in 2002 CEO werd, stond De Post aan de rand van de afgrond. Nu heet de onderneming bpost en is ze klaar voor de concurrentie en een beurscarrière. Daarom is Johnny Thijs ook dit jaar genomineerd voor de trofee Manager van het Jaar.Genomineerde 4: Michel Moortgat (CEO Duvel Moortgat)

Genomineerde 4: Michel Moortgat (CEO Duvel Moortgat)

De zwaarste recessie sinds de Tweede Wereldoorlog heeft geen impact op Duvel Moortgat. De brouwerij uit Breendonk lijkt ook immuun voor de structureel dalende Belgische biermarkt. Het levert CEO Michel Moortgat een nominatie op voor Manager van het Jaar 2010.


Genomineerde 3: De topman van BASF Wouter De Geest

Genomineerde 3: De topman van BASF Wouter De Geest

BASF-topman Wouter De Geest is als missionaris van de Antwerpse chemie ook een sterkhouder van het Belgische industriële weefsel. Een kwestie van willen en van moeten. Maar de manier waarop hij BASF Antwerpen door de crisis loodste, verdient een nominatie voor de Manager van het Jaar 2010.Genomineerde 2: Resilux-topman Dirk De Cuyper

Genomineerde 2: Resilux-topman Dirk De Cuyper

Iedere seconde telt voor Dirk De Cuyper, gedelegeerd bestuurder van Resilux. Hij leeft in 30 landen tegelijk, heeft een serieuze boon voor Zwitserland, verslijt een paar ski's per jaar en pet-kunststof is zijn troeteldier. En hij is genomineerd als mogelijke Manager van het Jaar.


Streven naar duurzaamheid en groei

Streven naar duurzaamheid en groei

Een manager zou geen nominatie Manager van het Jaar waard zijn als hij of zij het voorbije jaar geen uitmuntend werk heeft neergezet. Blijkbaar zijn er meerdere managers die daar jaar na jaar in slagen. En dus jaar na jaar een plaats op de lijst genomineerden verdienen. Welkom aan oude en nieuwe gezichten.