Jos Grobben wordt uitgever nieuws- en businessmagazines van Roularta

13/10/10 om 18:26 - Bijgewerkt om 18:26

Bron: Trends

Jos Grobben is sinds woensdag 13 oktober 2010 de nieuwe uitgever van Knack, Knack Focus, Knack Extra, Trends/MoneyTalk, Inside Beleggen en Sport/Voetbalmagazine.

Jos Grobben wordt uitgever nieuws- en businessmagazines van Roularta

Voor de Franstalige nieuws- en businessmagazines Le Vif/L'Express, Focus Vif, Vif Extra, Trends//MoneyTalk, L'Initié de la Bourse, Sport/Footmagazine en voor Canal Z is Amid Faljaoui verantwoordelijk.

Chantal Lepaige is de uitgever van de lifestyle-magazines Knack
Weekend en Le Vif Weekend, Nest (N/F), Gentleman (N/F), Bodytalk (N/F), Royals (N/F) en Ik ga Bouwen/Je vais Construire.

De drie magazine-uitgevers zijn verantwoordelijk voor een multimediale aanpak en rapporteren aan Xavier Bouckaert, COO en directeur magazines. De directie en de hoofdredactie van de magazines staan voortaan in voor het inhoudelijk aansturen van de websites van hun titels.

Jos Grobben begon als redacteur bij Knack en startte Weekendblad op als voorloper van Weekend Magazine. Later werd hij politiek redacteur van Knack en lanceerde einde jaren negentig de multimediale bijlagen van het weekblad. In 2000 maakte hij de overstap naar internet en begon met de magazinesites.

Lees meer over:

Onze partners