Berkeley International opent relatiebureau voor workaholics

30/08/12 om 11:26 - Bijgewerkt om 11:26

Bron: Trends

Het Britse relatiebureau Berkeley International opent een vestiging in Brussel. Beroemde sporters, zakenlui en vermogende singles kunnen vanaf nu een beroep doen op deze internationale relatiebemiddelaar.

Berkeley International opent relatiebureau voor workaholics

© belga

De Belgische vestiging wordt geleid door Geneviève Heintz en Annemieke Dubois. Beiden hebben een verleden als hr-manager in de farma.

Berkeley International had al kantoren in Londen, Cannes, New York, Monaco, Manchester en Melbourne. Het bureau heeft een exclusief karakter - lidmaatschap kost tussen 6000 en 12.000 euro -, maar biedt meer discretie dan bijvoorbeeld datingsites.

Bovendien kunnen de leden door het internationale karakter van Berkeley als het ware wereldwijd op zoek naar een soulmate die het niet op hun status heeft gemunt. Van de 2600 leden die Berkeley International internationaal heeft, was al 15 procent afkomstig uit België. "Brussel is een internationale draaischijf en er was een leemte in die niche van relatiebemiddeling. Op die vraag proberen wij nu een kwaliteitsvol antwoord te geven", zegt Annemieke Dubois. (R.B.)

Lees meer over:

Onze partners