Alain Dehaze vervangt De Maeseneire als CEO van Adecco

07/05/15 om 09:32 - Bijgewerkt om 09:32

Bron: Trends

De Belg Alain Dehaze vervangt zijn landgenoot Patrick De Maeseneire als CEO van de Zwitserse uitzendreus Adecco. De Maeseneire heeft beslist om het bedrijf zelf te verlaten. Dat heeft het concern bekendgemaakt.

Alain Dehaze vervangt De Maeseneire als CEO van Adecco

Patrick De Maeseneire, CEO van Adecco © BELGA

Dehaze staat momenteel aan het hoofd van Adecco Frankrijk, de grootste markt van Adecco. Vanaf 1 september neemt hij de fakkel over van De Maeseneire.

Patrick De Maeseneire is sinds 2009 ceo van de grootste uitzendgroep ter wereld. Volgens Adecco besliste hij zelf om het bedrijf te verlaten.

Met de aanstelling van Dehaze kiest het bedrijf voor continuïteit. "Dehaze heeft bewezen dat hij een leider is, met een internationale track record", aldus Adecco.

Dehaze kwam in 2009 bij Adecco en staat sinds 2011 aan het hoofd van Adecco Frankrijk. Tussen 2009 en 2011 stond hij aan het hoofd van de divisie Noord-Europa, waar ook de Benelux onder valt. Daarvoor was hij onder meer ceo van het Nederlandse Humares en van Solvus. Na de overname van Solvus door USG People was hij coo en vice-ceo van USG People. (Belga/NS)

Lees meer over:

Onze partners