Zelfde functie met nieuwe ambitie

WIE

Els Descamps (51)

WORDT

Commercieel directeur bij Athlon België

WAS

“Ik begon mijn loopbaan bij LeasePlan, maakte de overstap naar Volvo België en vervolgens Volvo Internationaal”, legt Els Descamps uit. “Toen kwam een tussenhalte in de luchtvaartsector, om in 2013 commercieel directeur bij Athlon België te worden. Twee jaar later zette ik mijn carrière voort bij Athlon Zweden en Athlon Internationaal, wat betekent dat ik met deze nieuwe stap voor de tweede keer commercieel directeur wordt bij hetzelfde bedrijf. In 2,5 jaar is het bedrijf behoorlijk veranderd, net als onze ambitie.”

WIL

“De afgelopen jaren heeft Athlon België gewerkt aan een nieuwe commerciële structuur die ons dichter bij de klanten brengt. Nu komt het erop aan die nieuwe structuur om te zetten in een slagkrachtig beleid. Bovendien is de overname door Daimler Financial Services in 2016 een nieuwe start. Zowel de nieuwe structuur als de acquisitie door Daimler werkt versterkend en vormt mee de basis voor het nieuwe Athlon. Athlon België commercieel sterk op de kaart brengen, voortbouwen op de goede relaties met onze klanten en nieuwe klanten werven; dat is mijn doelstelling. Het is een grote uitdaging in een markt in volle verandering. De stap van autoleasing naar ‘de leasingmaatschappij als mobiliteitsprovider’, elektrische voertuigen, diesel onder druk, de populaire ‘cafetariaplannen’, cash for car en mobiliteitsbudgetten, de wijzigende fiscaliteit, de groei van de deeleconomie, de opkomst van verbonden en zelfrijdende wagens, … Dat alles wijzigt ons businessmodel ingrijpend. We willen de voortrekkersrol blijven spelen.”

WAT IN VRIJE TIJD

“Skiën, lopen, fietsen, yoga… Mijn familie is ontzettend belangrijk en daarnaast heb ik een passie voor lezen, koken en lekker eten, avontuur en de natuur.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content