Waalse furore

25/07/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 31/07/18 om 14:45
Uit Trends van 26/07/18

In 2017 opende in de landelijke gemeente Seneffe het restaurant Au Gré du Vent. Chef Stéphanie Thunus staat er aan het fornuis. Ze is oud-student van de Naamse hotelschool en leerde koken in het klassieke Maison du Cygne (Brussel), waar ze haar echtgenoot Sébastien Guchet heeft ontmoet, en in de keuken van Gril aux Herbe d'Evan (Wemmel). Thunus en Guchet openden Au Gré du Vent op de plaats waar een boerenschuur van de familie stond. Een jaar na de opening bekroonde Gault&Millau de kokkin als Jonge Chef van het Jaar en n...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Trends-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Trends

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners