Volwaardig juridisch departement uitbouwen

WIE

Marjolein Beynsberger (38)

WORDT

Secretary General en lid van het directiecomité bij Unibra SA

WAS

“Ik begon mijn loopbaan als advocate bij kantoor Liedekerke. Die dertien jaar aan de balie waren van onschatbare waarde. Naast mijn rechtendiploma haalde ik ook een master in fiscaal recht, een master in vennootschapsrecht en postgraduaat in corporate finance. Tijdens mijn laatste jaren bij Liedekerke legde ik me toe op corporate M&A en adviesverlening en projectmanagement bij grote infrastructuur- en industriële projecten.”

WIL

“Een juridisch departement uitbouwen dat ervoor kan zorgen dat de juridische kennis van de sectoren waarin Unibra actief is, meteen beschikbaar is voor het hele team. Dat maakt het bedrijf sneller, daadkrachtiger en wendbaarder. We werken aan een departement om u tegen te zeggen.

“Variatie heeft me altijd al sterk aangesproken. Dat zie je ook aan mijn opleiding (lacht). Ik zie het als een enorme kans dat Unibra naast belangrijke vastgoedactiviteiten in België, Luxemburg, Kongo en de Verenigde Staten, ook brouwerij-activiteiten heeft, voornamelijk in Midden-Afrika. Daarnaast zijn we ook actief in private equity. Het team is jong en dynamisch en het bedrijf is in volle expansie; een prachtige persoonlijke uitdaging dus voor mij om nieuwe talenten te ontwikkelen en nieuwe ervaring op te doen. Tegelijkertijd is het een geweldige kans om alle kennis die ik vergaard heb, op een strategische manier aan te wenden in het voordeel van ons bedrijf.”

WAT IN VRIJE TIJD

“Als moeder van drie kleine kindjes weet ik wat te doen in mijn vrije tijd (lacht). Mijn partner heeft bovendien nog twee oudere kinderen uit een vorige relatie, wat voor een gezellige drukte zorgt. Als de planning het toelaat, dan gaan we graag uit met vrienden of maken fietstochten.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content