Verscholen in het groen

18/10/17 om 21:00 - Bijgewerkt om 20:07
Uit Trends van 19/10/17

Peter Van Hulle weet van aanpakken. De 48-jarige horecaondernemer staat aan de basis van succesvolle realisaties als Kasteel Park Steytelinck en Brasserie Georges in Wilrijk en de restaurants Lux en Món op het Antwerpse Eilandje. Om meer controle te hebben over de kwaliteit van het vlees, kweekt hij 800 limousin-runderen en 400 varkens op zijn boerderij op het Plateau de Millevaches in Frankrijk. De karkassen worden versneden in zijn slagersatelier. De slagerij Millevaches bevindt zich tegenover...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Trends-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Trends

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang elke middag een update van het belangrijkste economische nieuws in uw mailbox!

Onze partners