Trends Gazellen 2018

De voorbije weken stelden wij de Ambassadeurs van de Gazellen per provincie aan u voor. Hier vindt u de Ambassadeurs van de snelste groeiers van heel Vlaanderen. Daarmee sluiten we de Gazellen-competitie af.

De Waalse Trends Gazellen

IBA kroonde zich tot de Ambassadeur van de Waalse Trends Gazellen bij de grote bedrijven. Het bedrijf uit Louvain-la-Neuve is de wereldleider in protonentherapie om kanker te behandelen. De protonentherapie werkt gerichter en effectiever, en geeft veel minder bijwerkingen dan een klassieke bestraling. De orderportefeuille van IBA is goed gevuld. Er is voor een miljard euro bestellingen geplaatst.

Bij de middelgrote bedrijven ging de trofee naar VDW Trans uit Gellingen. Met 28 vrachtwagens is het transportbedrijf onder meer actief in de grootdistributie, de staalindustrie en de brouwsector. VDW Trans heeft zijn omzet tussen 2012 en 2016 verviervoudigd.

ITeos Therapeutics mag zich de snelste groeier bij de kleine bedrijven noemen. Het bedrijf uit Gosselies ontwikkelt kankerbehandelingen op basis van immuuntherapie. Dankzij een partnerschap met de Amerikaanse farmareus Pfizer is het bedrijf uit de anonimiteit getreden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content