The restaurant gooit het roer om

22/03/17 om 20:08 - Bijgewerkt om 20:08
Uit Trends van 23/03/17

Hilton Brussels was sinds de opening in 1967 de plek waar het internationale zakenleven en de wereld van de diplomatie bijeenkwamen rond de tafels van La Maison du Boeuf. De Franse kok Michel Theurel beleefde er zijn gloriedagen. Maar de directie veranderde om de haverklap en La Maison du Boeuf verloor zijn Michelinster. Uiteindelijk werd Brussels Hilton verkocht aan de Zweedse groep Pandox AB. Na twee jaar renoveren kreeg het de nieuwe naam The Hotel en het restaurant op het gelijkvl...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Trends-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Trends

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang elke middag een update van het belangrijkste economische nieuws in uw mailbox!

TrendsInformation Services

Onze partners