Ster van de toekomst

11/10/17 om 21:00 - Bijgewerkt om 19:17
Uit Trends van 12/10/17

In tijden dat koks hun Michelinster inleveren om onder minder druk en vooral met een gezonde winstmarge eten te verschaffen zijn er nog altijd jonge en ambitieuze koks die alles uit de kast halen om de top te bereiken. Een kanshebber is Alain Bianchin in Jezus-Eik. Hij kreeg een voorbeeldige opleiding (Comme chez Soi, sous-chef in Châlet de la Forêt en chef van Villa Lorraine) en heeft talent en wilskracht.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Trends-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Trends

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang elke middag een update van het belangrijkste economische nieuws in uw mailbox!

Onze partners