Schrijven aan het groeiverhaal

WIE

Vincent Bruyneel (41)

WORDT

Chief Security Officer bij November Five

WAS

Bruyneel begon zijn carrière als consultant bij Accenture, om vervolgens bij Procter & Gamble ervaring op te doen in Business Controlling. Eind 1999 stapte hij over naar Capco, waar hij verantwoordelijk was voor de langetermijnplanning en corporate finance. “Door mijn passie voor nieuwe technologie ben ik in 2004 in de telecomsector terechtgekomen. Bij Telenet heb ik de beursgang mee vorm gegeven”, legt hij uit. “Ik oefende er diverse functies uit, van investor relations over treasury om uiteindelijk directielid Strategy & Corporate Development te worden. In 2014 vroeg de hoofdaandeelhouder, Liberty Global, me in Amsterdam het Strategy & Corporate Development-team te leiden. En toen kwam November Five, een bureau dat digitale oplossingen en producten ontwikkelt.”

En wat levert een terugblik op? “Een belangrijke vaststelling is dat externe factoren een enorme impact kunnen hebben op een bedrijf. Ik heb zowel de dotcomcrisis als de financiële crisis meegemaakt en gezien welk effect die op het economische systeem hadden.”

WIL

“De visie van November Five om een traject van strategie, ontwikkeling en implementatie te kunnen ondersteunen, is uniek. Dat onderscheidt de digitale bedrijven van nu van die van morgen. Als CSO werk ik niet alleen nauw samen met het strategieteam, maar met de hele organisatie. We bouwen samen aan nieuwe digitale producten, methodes en diensten. Ik wil meeschrijven aan dit groeiverhaal. We doen dat vooral vanuit het oogpunt dat technologie er is om dingen mogelijk te maken. Het is een middel en mag zeker geen doel op zich zijn.”

WAT IN VRIJE TIJD

Sporten, fotografie, geprikkeld worden door nieuwe technologie en de verborgen parels van een stad of land ontdekken.

MVA

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content