Oosterse sfeer

26/07/17 om 19:08 - Bijgewerkt om 19:07
Uit Trends van 27/07/17

De 31-jarige Szelim Man komt uit een horecafamilie. Hij opende met zijn jeugdvriend en kok Chuck Tang in de Antwerpse wijk Zurenborg het eethuis Cuichine, een Chinees restaurant van de nieuwe generatie. Cuichine valt al zes jaar in de smaak en verwierf een Bib Gourmand. Eind 2014 openden de eigenaars vlakbij een spin-off: Bar Chine, een moderne, oosterse stadskantine met dezelfde originele en smakelijke keuken. Maar de formule, die was gericht op hapjes om te delen, was...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Trends-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Trends

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang elke middag een update van het belangrijkste economische nieuws in uw mailbox!

Onze partners