Niet verkwisten en weinig afval

17/01/18 om 21:00 - Bijgewerkt om 09:03
Uit Trends van 18/01/18

Umamido is een kleine Belgische keten van restaurants die ramen, een Japanse noedelsoep, serveren. De basisgrondstof zijn varkensbeenderen en kippenkarkassen.

AFVAL VAN DE SLAGER

Ramen is een noedelsoep die de Japanners zo'n honderd jaar geleden van de Chinezen hebben overgenomen en verder hebben ontwikkeld. Het is een krachtige bouillon op basis van varkensbeenderen, kippenkarkassen, vis of zeevruchten. De bouillon staat soms langer dan twaalf uur te trekken. Die bouillon wordt afgewerkt met een zoutoplossing, tarwenoedels, vlees - buikspek, varkensvlees of kippenvlees - en groenten.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Trends-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Trends

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners