Lekkers uit de oven

02/05/18 om 21:00 - Bijgewerkt om 10:21
Uit Trends van 03/05/18

De Goezeputstraat is een schilderachtig Brugs straatje aan de rand van het centrum. Daar opende kok Jan Supply (34) een half jaar geleden het restaurant Goesepitte 43. Hij studeerde aan Ter Duinen in Koksijde. Hij ging aan de slag in 't Molentje in Zeebrugge, stond daar in de keuken met bekende koks als Gert De Mangeleer en bracht het tot souschef. Jan Supply baatte het Waarboomhof in Groot-Bijgaarden uit, exploiteerde een traiteur met een beenhouwerij in Brugge en leidde de keukenb...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Trends-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Trends

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners