Heerlijk helder duurt het langst

17/05/17 om 17:55 - Bijgewerkt om 17:55
Uit Trends van 18/05/17

90 procent van de start-ups faalt. Dat is niet altijd te wijten aan een gebrek aan succes. Vaak zijn de oprichters de oorzaak van de mislukking. Een starters-charter kan discussies en problemen voorkomen, gelooft Wout Coppens, vennoot bij EY.

Tom luncht met een potentiële klant. Hij spaart kosten noch moeite om de vrouw te overtuigen van hun nieuwe servicemodel. Het eten en de wijn in de hipste plek van hun stad zijn heerlijk. Alleen ziet medeoprichter Ingrid het restaurantbonnetje van Tom niet graag komen. Zij bekommert zich meer om de financiën en de interne werking van hun start-up. "De kosten die je indient, lopen uit de hand", heeft ze hem al gezegd. Ze twijfelt of alle lunches van Tom wel echt ten voordele van hun bedrijfje zijn. Gaat hij niet gewoon graag buitenshuis eten, terwijl zij 's middags boterhammen eet op kantoor?
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Trends-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Trends

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners