Bistro van de sterrenchef

31/01/18 om 21:00 - Bijgewerkt om 09:41
Uit Trends van 01/02/18

Pascal Devalkeneer is de chef-kok en de eigenaar van het gastronomisch restaurant Le Chalet de la Forêt. Zijn parcours is opmerkelijk. Hij was voorbestemd het veiligheidsbedrijf van zijn vader over te nemen. Maar hij droomde ervan met zijn handen te werken en verliet, tegen de wil van zijn ouders, de universiteit. Op 19-jarige leeftijd begon hij zonder beroepsopleiding onder aan de ladder in Surcouf chez Pierrot, om vervolgens ervaring op te doen in La Truffe Noire en Scholteshof. Toen hij genoeg kennis had opgedaan, opende ...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Trends-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Trends

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners