Lezers gefascineerd door het nieuwe vlaggenschip

Opel
Partner Content

Partner Content verbindt organisaties met de lezers van en doet een beroep op de specialisten van Roularta Brand Studio voor tekst en illustraties. De inhoud wordt eventueel aangebracht door de partner en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

9 mei 2017, 11:20 Bijgewerkt op: 20 juli 2022, 07:14

Opel viert zijn 70ste verjaardag met een indrukwekkend modellenoffensief. In 2017 lanceert het zeven nieuwe modellen met als uitschieter de tweede generatie Insignia.

Het nieuwe vlaggenschip van Opel is in alle opzichten gegroeid, de kwaliteit van de afwerking en de gebruikte materialen zijn van een hoog niveau, de rijhulpsystemen en infotainmenttoepassingen behoren tot de top, de AGR-zetels zijn best in class. Bovendien rijdt hij vlot, comfortabel en opvallend stil. Dat zijn in de notendop de bevindingen van een 15-tal Trends-lezers die op zondag 30 april mét partner uitgebreid konden kennismaken met de nieuwe Insignia. Die beschikt over alle kwaliteiten om met kans op succes de strijd aan te gaan met de bekende premiummerken. Bekijk hier de fotoreportage van het Insignia event.

Plaats van de afspraak was het pop-up Insignia Center in Zaventem waar ook de futuristische conceptcar Monza te bewonderen viel die model stond voor de Insignia. Na een korte introductie kregen de Trends-lezers en hun partners de mogelijkheid om in de huid van een autotester te kruipen en de verschillende modellen op de openbare weg aan de tand te voelen. Na afloop was iedereen laaiend enthousiast én dankbaar voor deze unieke belevenis. Tussen de technische uitleg en testritten door konden de testpiloten genieten van eersteklas natjes en droogjes, als kers op de Opel-verjaardagstaart.

Opel Insignia straalt klasse uit, rijdt zeer comfortabel en vlot en biedt binnenin zeer veel ruimte

Filip Pannier (Zele)

Vader Pannier heeft altijd met een Astra van het bedrijf gereden, zijn zoon rijdt met een Dacia. De Insignia beweegt zich in een ander prijssegment, wat niet wegneemt dat beiden intens hebben genoten van de kennismaking met Opel’s nieuwe vlaggenschip dat volgens hen over alle kwaliteiten beschikt om de premiummerken het vuur aan de schenen te leggen.

Lezers gefascineerd door het nieuwe vlaggenschip

David Wuyts (Rotselaar)

“Ik ben dagelijks voor mijn werk onderweg, op jaarbasis kom ik aan zo’n 25.000 km. Mijn dienstwagen is een Seat Ibiza en eerlijk gezegd verwacht ik niet dat mijn baas mij de volgende keer een Opel Insignia ter beschikking zal stellen. Dat neemt niet weg dat die vlot en zeer comfortabel rijdt, over fantastische zetels met een massagefunctie beschikt en bijzonder goed oogt. Een kilometervreter maar ook een echte verwenauto.”

Lezers gefascineerd door het nieuwe vlaggenschip

Elwin Breugelmans (Heusden-Zolder)

Elwin is vergezeld van zijn echtgenote, in een rolstoel, wat impliceert dat voor hem enkel een auto met een grote en gemakkelijk toegankelijke koffer in aanmerking komt. “Ik rijd al mijn hele leven met een Opel en na deze aangename kennismaking met de nieuwe Insignia zal ik die familietraditie zeker in ere houden. Eens Opel, altijd Opel!”

Lezers gefascineerd door het nieuwe vlaggenschip

Peter De Wispelaere (Wondelgem)

“Voor een jong koppel telt elke euro en is een royale auto als de Insignia in principe geen prioriteit, al ben ik sterk onder de indruk van zijn allround kwaliteiten in combinatie met zijn fantastische stroomlijn. De Insignia heeft mijn hart gestolen en als we straks aan gezinsuitbreiding toe zijn, is die allicht wel een zinvolle investering. Deze onvergetelijke dag heeft ons aan het denken gezet.”

Lezers gefascineerd door het nieuwe vlaggenschip

Dirk Neyt (Walshoutem)

“Mijn vrouw rijdt met een Tigra, ik kom uit een Golf. De Insignia staat enkele trappen hoger en is qua uitstraling en uitrusting de ideale bedrijfswagen voor kaderleden en managers. Ik ben de mensen van Trends en Opel dankbaar dat zij mij de kans hebben geboden om enkele uren in hogere sferen te vertoeven. Een onvergetelijke ervaring.”

Lezers gefascineerd door het nieuwe vlaggenschip

Zin om zelf de nieuwe Insignia te ontdekken én te testen? Surf naar www.insigniacenter.be