Antwerpen toont zich op vastgoedbeurs Realty

25/02/11 om 15:24 - Bijgewerkt om 15:24

Bron: Trends

De stad Antwerpen neemt voor de eerste keer deel aan de vastgoedbeurs Realty. Ze volgt daarmee het voorbeeld van onder meer Gent, Kortrijk en de Brusselse regio.

Antwerpen toont zich op vastgoedbeurs Realty

© belga

De Visa-affaire en een opvallende maar ook dure deelname in 2002 aan de vastgoedbeurs Mipim in Cannes hadden tot gevolg dat het Antwerpse stadsbestuur liever niet meer geassocieerd werd met vastgoedbeurzen.

"In de stadsontwikkeling van Antwerpen staat erg veel te gebeuren. Het is belangrijk dat we dat kunnen presenteren aan de professionele vastgoedwereld. Realty is daar een goed forum voor", verantwoordt Guido Muelenaer, projectmanager Investeringzone Petroleum Zuid (departement economie), de deelname. Petroleum Zuid is een van de grote projecten die Antwerpen in de kijker wil zetten op Realty.

Ook de ontwikkelingen op Het Eilandje, de plannen voor de heraanleg van de Kaaien, het project Nieuw Zuid en de kantoorlocaties krijgen een plaatsje op de stand van 28 m². De derde editie van Realty vindt plaats van 24 tot en met 26 mei in Tour & Taxis in Brussel.

LV

Nieuwsbrief

Ontvang elke middag een update van het belangrijkste economische nieuws in uw mailbox!

Postcode

Onze partners