Luc Defieuw volgt Paul Depuydt op bij Alcatel-Lucent Bell

30/03/10 om 11:43 - Bijgewerkt om 11:43

Bron: Trends

Op 1 april begint Luc Defieuw als nieuwe chief executive officer van Alcatel-Lucent Bell en als dagdagelijks manager van Alcatel-Lucent in de Benelux. Hij zal in Antwerpen werken en rapporteren aan Adolfo Hernandez, die verantwoordelijk is voor Europa, Midden Oosten en Afrika.

Luc Defieuw (°1958) komt van de hoofdzetel in Parijs, waar vice-president Procurement en Product Sourcing was. In 2006-2007 was hij al een jaar country senior officer in de Benelux.

Hij leidde toen naast chief executive officer Paul Depuydt ook de verkoop in Noord-Europa. Voordien was hij onder meer hoofd account manager van Alcatel bij de Belgacom-groep, chief executive officer van Alcatel in Groot-Brittannië en Ierland, general manager voor Noord-Europa bij de divisie Optics en directeur voor externe communicatie.

Hij begon in Antwerpen als projectmanager voor regio's in Latijns-Amerika en Rusland. Luc Defieuw is een master in de wiskunde, met een postgraduaat Business Economics en een MBA.

Zijn voorganger Paul Depuydt vertrok naar de Kempense plasticverwerker Ravago. Hij is daar nu chief administration officer.

B.L.

Lees meer over:

Onze partners