Brussels Airlines lanceert abonnementsformule

02/10/13 om 14:19 - Bijgewerkt om 14:19

Bron: Trends

(Belga) Reizigers die vanuit Brussel regelmatig naar dezelfde Europese bestemming vliegen, kunnen bij luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines voortaan een abonnement kopen. Met de b.pass "kunnen passagiers gedurende een periode van drie of zes maanden zes keer naar dezelfde bestemming vliegen tegen een voordelige prijs", meldt de luchtvaartmaatschappij woensdag in een persbericht.

"België telt veel inwoners die een tweede thuis in het buitenland hebben en heel wat expats die tussen hun werkplaats en hun thuis pendelen met het vliegtuig. Voor deze mensen werd het concept van b.pass ontwikkeld, om hen een gepaste reisoplossing te bieden", zegt Christian Dumortier, Head of Online Sales bij Brussels Airlines, in het communiqué. De b.pass is beschikbaar voor alle Europese routes van Brussels Airlines naar of vanuit Brussel (behalve de routes die de maatschappij enkel in de zomer aanvliegt). Het abonnement geeft recht op zes retourvluchten naar een bestemming naar keuze en op zes kortingscodes van 25 procent voor een medepassagier. De goedkoopste b.pass kost 699 euro. Brussels Airlines is naar eigen zeggen de eerste Europese luchtvaartmaatschappij om een abonnement aan te bieden. (Belga)

Nieuwsbrief

Ontvang elke middag een update van het belangrijkste economische nieuws in uw mailbox!

Onze partners

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info