Akkoord met Iran: tankt u straks nog goedkoper? (video)

17/01/16 om 15:47 - Bijgewerkt om 15:49

Het einde van de sancties tegen Iran kan op korte termijn de olieprijzen verder doen zakken, want Iran wil snel weer olie gaan uitvoeren.

Akkoord met Iran: tankt u straks nog goedkoper? (video)

Het einde van de sancties tegen Iran kan op korte termijn de olieprijzen verder doen zakken. Iran wil snel weer olie gaan uitvoeren. De topmensen van grote olieconcerns zoals Shell en Total zijn nu al in Teheran om daar afspraken over te maken. De internationale olieprijzen waren het voorbije anderhalf jaar al ingestort. Met de Iraanse olie erbij op de markt, ziet het ernaar uit dat benzine en diesel straks nog goedkoper kunnen worden. © BELGA

Het einde van de sancties tegen Iran kan op korte termijn de olieprijzen verder doen zakken. Iran wil snel weer olie gaan uitvoeren.

De topmensen van grote olieconcerns zoals Shell en Total zijn nu al in Teheran om daar afspraken over te maken. De internationale olieprijzen waren het voorbije anderhalf jaar al ingestort. Met de Iraanse olie erbij op de markt, ziet het ernaar uit dat benzine en diesel straks nog goedkoper kunnen worden.

Lees meer over:

Onze partners