Vlaamse Belberry wint twee awards op Parijse voedingsbeurs SIAL

19/10/10 om 13:37 - Bijgewerkt om 13:36

Bron: Trends

Het Kortrijkse Belberry - dat hoog kwalitatieve ambachtelijke confituren maakt - is op de Parijse voedingsbeurs SIAL met de hoogste onderscheidingen gaan lopen.

De Parijse voedingsbeurs SIAL wordt beschouwd als dé referentie voor de voedingssector. Belbery won niet alleen de publieksprijs maar ook de zogenaamde "Tendence en Innovation Award 2010". Maar liefst 985 inzendingen dongen mee om de hoogste onderscheiding binnen te rijven.

Belberry wordt geroemd om zijn innovatie. Met "Simple Fruits", een gebruiksvriendelijke knijpfles, brengt het bedrijf rond deze tijd een totaal nieuw product naar de supermarkten en naar de betere delicatessenzaken in eigen land en in het buitenland.

Het bedrijf Belberry is een snel groeiende kmo en eigendom van zaakvoerder en selfmade man Thierry Vandererfven. De Kortrijkse vijfsterren confituren vinden hun weg naar circa dertig landen in alle uithoeken van de wereld, van de VS over het Midden-Oosten tot in China. Belberry mag zich ook leverancier noemen van het Paleis in Laken.

KC

Lees meer over:

Onze partners