Tweesterrenchef Nick Bril (The Jane): 'Laat ons hopen dat ik nog vijf jaar volle gas kan geven'

25/04/18 om 21:00 - Bijgewerkt op 30/04/18 om 10:27
Uit Trends van 26/04/18

Nick Bril, de chef van The Jane, noemt zich in zijn nieuwe boek meer ondernemer dan kok. Voortdurend tast hij weer zijn limieten af, anders dreigt de verveling. "Ondernemen is voor mij een soort verslaving. Telkens als mijn bereik groter wordt, krijg ik een honger die ik maar moeilijk kan stillen."

Elke keer denkt hij: nu is het te veel. "En elke keer als die piek voorbij is en ik alles weer kan overzien, ben ik meteen weer superverveeld en wil ik opnieuw iets uitdagends." Nick Bril (34), de chef-kok en de mede-eigenaar van het Antwerpse tweesterrenrestaurant The Jane, kent zichzelf ondertussen wel een beetje. In zijn nieuwe boek leert ook het brede publiek hem wat beter kennen. Onder meer als ondernemer die constant vecht tegen de verveling.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 3 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

Trends-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van Trends

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Onze partners