Schoenen Torfs opnieuw verkozen tot beste werkgever

11/03/15 om 01:02 - Bijgewerkt om 01:02

Schoenen Torfs en EASI zijn verkozen tot beste werkgever in 2015. Net als vorig jaar behaalt de schoenenwinkelketen de bloemen bij de grote bedrijven. EASI, een uitgever van business software en apps, won de debatten bij de kleinere ondernemingen

Schoenen Torfs opnieuw verkozen tot beste werkgever

© Belga

Dat meldt Vlerick Business School.

Vlerick voert jaarlijks het "Best Workplaces" onderzoek uit, in samenwerking met het het Great Place to Work Institute Belgium en jobsite Jobat. De goede score hebben Schoenen Torfs, een vaste waarde in de top 3, en EASI "grotendeels te danken aan de tevredenheid van hun medewerkers", aldus een persbericht. Bij de grote bedrijven (+500 werknemers) wordt Torfs onder meer geroemd voor de opleiding die de winkelverantwoordelijken en hun assistenten kregen.

Accent Jobs en McDonald's Belgium springen haasje-over in vergelijking met de vorige editie en eindigen op 2 en 3.

Bij de bedrijven met minder dan 500 medewerkers vervolledigen AE, de voorbije twee jaar de winnaar, en Protime de top drie.

Bij de werknemers werd gepeild naar het vertrouwen in het management, de trots over hun prestaties en het plezier dat ze beleven op de werkvloer. Die resultaten werden aangevuld met een analyse - die voor de eindscore voor een derde meetelde - van het personeelsbeleid.

(Belga/RR)

Onze partners