'Ontslagvergoeding Fagard ruim lager dan 600.000 euro'

13/09/11 om 07:04 - Bijgewerkt om 07:04

Bron: Trends

Belgacom stuurde dinsdag een mededeling over de ontslagvergoeding van Concetta Fagard rond. Het in verscheidene media vermelde bedrag van 600.000 euro blijkt niet te kloppen.

'Ontslagvergoeding Fagard ruim lager dan 600.000 euro'

© Belga

"Naar aanleiding van de artikels verschenen in de pers, wil Belgacom toelichting geven betreffende de ontslagvergoeding van Concetta Fagard. Op het moment van haar vertrek heeft Belgacom zoals het hoort een ontslagvergoeding betaald zoals voorzien in haar contract als kaderlid van Belgacom. De betaalde ontslagvergoeding was het standaard pakket dat van toepassing is voor alle kaderleden van Belgacom, een bedrag dat ruim lager was dan 600.000 euro. Gezien de annulatie van haar ontslag, zal de ontslagvergoeding integraal worden terugbetaald," luidt het in de mededeling..

De persdienst van Belgacom bevestigde dat Concetta Fagard vandaag,13 september, opnieuw bij Belgacom begon te werken. Blijft de vraag waar De Standaard het bedrag van 600.000 euro heeft opgevangen. "Belgacom geeft nooit details over contracten", zegt woordvoerster Frederique Verbiest. (BL)

Onze partners