House of Talents opnieuw op overnamepad

28/05/15 om 16:21 - Bijgewerkt om 16:34

Bron: Trends

Het Kortrijkse House of Talents neemt met onmiddellijke ingang het Antwerpse IT-bedrijf Next-ICT over.

House of Talents opnieuw op overnamepad

© Trends

Dat stelt gespecialiseerde adviseurs ter beschikking van andere informatica- of consultingbedrijven. Het Antwerpse bedrijf wordt geleid door de eigenaars, Patrick Van Praet en Wim Vervalle. Zij blijven na de verkoop van hun aandelen verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. De circa vijftig medewerkers van Next-ICT blijven ook aan boord.

House of Talents is de snelgroeiende groep van stichter en gedelegeerd bestuurder Steve Rousseau. In de groep werken 400 mensen in bedrijven (Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, HR Talents, Executive Talents en BTS Home en Food). In elk van die deeldomeinen worden specialisten aan werk geholpen in knelpuntsectoren als de verkoop en de zorgsector.

Met de fusie met BTS, een jaar terug, en de overname van Next-ICT verstevigt House of Talents zijn positie in de hr-dienstverlening met focus op knelpuntberoepen. De overname van Next-ICT betekent volgens Steve Rousseau, gedelegeerd bestuurder House of Talents, een extra service voor zijn cliënteel.

Lees meer over:

Onze partners