Genae opent kantoor in Frankfurt

29/01/14 om 11:18 - Bijgewerkt om 11:18

Bron: Trends

De Antwerpse onderneming Genae, gespecialiseerd in klinische studies voor medische instrumenten, opent een vestiging in Frankfurt am Main.

Genae opent kantoor in Frankfurt

© Genae.com

De Antwerpse onderneming Genae, gespecialiseerd in klinische studies voor medische instrumenten, opent een vestiging in Frankfurt am Main. "De komende drie jaar verwachten we 12 tot 15 nieuwe banen in ons Duitse kantoor", zegt CEO Bart Segers.

Bijna 20 procent van alle Europese klinische tests met medische hulpmiddelen gebeurt in Duitsland. De expansie is belangrijk voor de internationale groeistrategie van de kmo die Segers en zijn vrouw Aly Talen in 2005 hebben opgericht. Eerder opende Genae al kantoren in de Verenigde Staten en in Zwitserland.

Als Clinical Research Organization (CRO) en dienstenleverancier is Genae gespecialiseerd in klinische studies voor medische hulpmiddelen. Door die focus onderscheidt het zich van andere CRO's. Vorig jaar draaide de onderneming een omzet van 10 miljoen euro en telde 60 werknemers. Tegen 2020 wil Genae naar 100 miljoen euro omzet.

Lees meer over:

Onze partners