Fagard komt niet terug als extern consultant

20/09/11 om 10:16 - Bijgewerkt om 10:16

Bron: Trends

Belgacom-CEO Didier Bellens deelde mee dat Concetta Fagard niet als externe consultant aan de slag zal gaan bij Belgacom of onderdelen van de groep.

Concetta Fagard zal niet als externe consultant aan de slag gaan bij Belgacom of onderdelen van de groep, dat liet Belgacom-CEO Didier Bellens in De Morgen optekenen via zijn woordvoerder.

De voorbije dagen waren de geruchten over een terugkeer van de omstreden ex-persoonlijke assistente van Bellens niet van de lucht. De reden daartoe: een zinnetje in het persbericht waarmee het ontslag van Fagard werd meegedeeld. Daarin benadrukte Bellens dat hij "haar werk apprecieert en dat hij haar kwaliteiten zou kunnen gebruiken in een andere hoedanigheid buiten de nv Belgacom."

Externe consultancy-opdrachten

In politieke kringen en in sommige media werd al gewag gemaakt van het feit dat Bellens Fagard via externe consultancy-opdrachten aan Belgacom zou binden. Dit ontkent Bellens nu, zonder in te gaan op de verdere betekenis van die zin.

Philippe Neyt

Ook het gegeven dat Philippe Neyt de plaats van Astrid De Lathauwer zou innemen als hoofd van HR wordt door Bellens ontkend. Neyt, huidig Chief Public Affairs Officer, is een vertrouweling van Bellens, en de verbindingsman met de overheid. Intern ging het gerucht dat de CEO Neyt op de HR-post zou droppen. (Belga/SD)

Onze partners